Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Letoló kocsi

ASS félpótkocsi

FÉLPÓTKOCSI ASS Aumínium és acél kivitel A Fliegl letoló félpótkocsi nagy tömegű és nehéz áruk szállítására is alkalmas, amit másodpercek alatt képes letolni. Függetlenül attól, hogy apríték, pellet vagy gabona, a letoló technológia biztosítja az egyenletes és teljes ürítést. A kirakodás során a kitolás kiváló stabilitást kínál.

Letoló kocsi

ASW adapterek

Trágyaszórók Átrakócsiga Ruby átrakószalag MOBILFAST“ ÁTRAKÓ SZALAG Burgonya átrakó szalag PomOver Adagoló henger

Letoló kocsi

Fox-Letolókocsi ASW

AZ EREDETI FLIEGL LETOLÓRENDSZER- EGY MEGOLDÁS MINDEN PROBLÉMÁRA A Fliegl -letolórendszer egyesíti és optimalizálja a szállítási előnyöket A Gigant letolókocsi Fox kivitelben is egy igazi mindentudó. A kipróbált letolótechnika mindenkit lenyűgüz az újdonságaival. Különösen fontos a magas színvonalú széria kivitel kedvező áron. Ezt eredményezi az előre konfigurált járművek sok felszereltséggel és alkatrésszel Az Ön Fliegl [...]

Letoló kocsi

Letolókocsi ASW

AZ EREDETI FLIEGL LETOLÓRENDSZER- EGY MEGOLDÁS MINDEN PROBLÉMÁRA A Fliegl -letolórendszer egyesíti és optimalizálja a szállítási előnyöket A Gigant letolókocsi egész évben használható. Alkalmas gabona szállításra, lucerna vagy kukorica silózáshoz, burgonyához, kis fajsúlyú árukhoz, nehéz árukhoz vagy akár hó szállítására is.Rugalmassága és letoló ereje határtalan. Különösen lenyűgözni fogja önt a letolókocsi biztonságos és gyors kirakása.

Letoló kocsi

Rakományrögzítés

Takaróháló SpeedCover emelőtető Toplift / Toplift Light tolótető


Fliegl pótkocsi katalógusunkat itt találod: