Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Udvari , telepi eszközök

GREIF talajfúró

A SAPHIR GREIF talajfúró 450 mm átmérőjű lyukakhoz alkalmas. A hajtás különösen hosszú az élettartama a kardántengely nyírócsavaros túlterhelés elleni védelmének köszönhetően. A GREIF 302 hidraulikus forgóberende­zéssel is felszerelhető a pontos furatok könnyű rögzítéséhez. Az elfordítható tartomány oldalanként kb. 1 OOO mm. Opcionálisan a talajfúró hidraulikus meghajtással is kapható. (GREIF 303 H) Opciók: Fúró test [...]

Udvari , telepi eszközök

MS gumi tolólap

A SAPHIR MS gumi tolólap használható például sár, hó, trágya, takarmány mozgatására. Gumi Tolólap gyártásához használt gumi szállítószalagokat használnak. Kopási nyomok jelen lehetnek. Ez az eszköz működőképességét nem érinti. Opciók:

Udvari , telepi eszközök

Multi gumi tolólap

A SAPHIR MULTI gumi tolólap használható például sár, hó, trágya, takarmány mozgatására. A csúszó lemez hidraulikusan elforgatható és az oldalsó részek mechanikailag meghajolhatók. A „MULTI” kifejezés egy és ugyanazon eszköz különböző felvételi beállításait jelenti. Gumi tolólap gyártásához használt gumi szállítószalagokat használnak. Kopási nyomok jelen lehetnek. Ez az eszköz működőképességét nem érinti.

Udvari , telepi eszközök

PS és PLS só- és műtrágyaszóró

A SAPHIR só- és műtrágyaszóró egy egytárcsás szóró, amely alkalmas a granulált műtrágya és téli szolgáltató szetthez csatlakoztatva só- vagy só-kavics keverék szórására is. Az időjárási hatások elleni védelem érdekében ponyvák minden szóróanyag méretére is rendelkezésre állnak. Figyelem: Télen történő használatra téli szolgáltató szett kötelező! Opciók:

Udvari , telepi eszközök

Takarmánykeverő gumi

A SAPHI IR takarmánykeverő gumi nélkülözhetetlen segítője a napi stabil munkának. A takarmánykeverő gumival a takarmány könnyedén adagolható, és visszatölthető az állatok etetésére. A stabil padozat nem sérülhet. A gumiabroncs egy stabil tengelyre van felszerelve. A gumiabroncstartó különböző gumiabroncs mére­tekhez igazítható. A rögzítési tartomány 770-től 1040 mm-ig terjed. működőképességét nem érinti.

Alpego alkatrészek

Teszt

577 850 Ft [ nettó 455 000 Ft ]

chgchgfvjhgfh


A katalógust itt találod: