Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Kommunális gépek, eszközök

CONTOUR simítólap

A SAPHIR CONTOUR simító lapok robusztus, mechanikusan beállítható táblák a szintező és útépítési munkákhoz 73kW / 100 LE-s traktorig. Hótolásra is alkalmasak. A védőburkolatot 360 fokban elforgathatjuk. [gy a lap is hasz­nálható fronteszközként is. A reteszelés egy 22,5 fokos lépcsőben történik. Opciók:

Kommunális gépek, eszközök

FKM seprőgép

A SAPHIR FKM seprőgépeket az első és a hátsó rögzítésű mezőgazdasági traktoroknál lehet használni (3. támasztókerékkel ellátott elülső rögzítéssel). A mechanikus elfordítható eszköz lehetővé teszi a gép billentését. [gy a gépet önállóan is lehet használni (gyüjtőkád nélkül). A súrolóhengert erőteljes olajmotor működteti, amelyet a traktor hidraulikája hajt. Opciók:

Kommunális gépek, eszközök

GKM seprőgép

A SAPHIR GKM sorozatú seprőgépei targoncákkal, mezőgazdasági gépekkel és csúszókerekes rakodókkal, valamint a homlokrakodó-mezőgazdaságban használt mezőgazdasági traktorokkal való használatra készültek. A készüléket a targonca villásfogakkal ellátott zsebekre lehet felszerelni. Az eszköz szintkiegyenlítővel rendelkezik vizuális kijelzővel. A harmadik támasztó kerék standardként áll rendelkezésre. Opciók:

Kommunális gépek, eszközök

PKM seprőgép

A SAPHIR PKM Profi úttisztítói erőteljes és robusztus gépek az utak, építési területek, terek, raktárak és nagyméretű udvarok tisztítására. A 620 mm-es átmérőjű söprőhengerrel rendelkezik, a Beeline kefe sűrű gyűrűivel. Opciók:

Kommunális gépek, eszközök

PROFI simítólap

A SAPHIR Profi simítólap meggyőző rendkívül stabil konstrukció. A különböző beállítási lehetőségek és speciális berendezések ideális eszközt jelentenek az útépítéshez, simításhoz és a téli karbantartáshoz. A munkaszélesség egyedileg állítható be a csavarok segítségével. A nagy súly biztosítja a jó simító hatást még nehéz körülmények között is. Opciók:

Kommunális gépek, eszközök

RS simítólap

A SPAHIR RS simító lapokat könnyű szintezésre és tisztítási munkákhoz használják. Kis súlyuk miatt különösen érdekesek a kisebb traktorok. Robusztus kialakítás és egyszerű működés jellemzi. Opciók:

Kommunális gépek, eszközök

SKM seprőgép

A SAPHIR SKM seprőgépek erőteljes és robusztus gépek az utak, építési területek és nagyméretű udvarok tisztítására alkalmasak. A 850 mm-es átmérőjű normál seprőhenger nagyon sűrű Beeline kefe gyűrűkkel. A nagy kefe átmérője hosszú élettartamot biztosít, és a legnehezebb körülmények között is nagyon jó söprési eredményt biztosít. A nagyméretű, pneumatikus nehéz kerekek biztosítják az eszköz optimális [...]

Kommunális gépek, eszközök

WP tolólap

A SAPHIR WP20 tolólap a nem kötött fedőrétegek, mint például kavics vagy murva gondozására szolgál. A robusztus kialakítás különösen alkalmassá teszi az erdészeti munkákra, bérmunkákra vagy az útgondozási koncepció részeként történő felhasználásra. A számos felszerelési opció lehetővé teszi az egyes telepítési struktúrákhoz való alkalmazkodást. Az opcionális hidraulikus működtető elemek különösen felhasználóbaráttá teszik az eszközt. Opciók:

Alpego alkatrészek

Teszt

577 850 Ft [ nettó 455 000 Ft ]

chgchgfvjhgfh


A katalógust itt találod: