Mind a(z) 7 találat megjelenítve

A SAPHIR KOMBI tolólapok megfelelőek különböző anyag tolására. Cserélhető kopásgátló sínek (500 HB) vannak felszerelve az erős védőburkolat mindkét oldalán. Az oldallapok egymástól függetlenül előre és hátra behajthatók. A pajzs különösen stabil és robusztus felépítése lehetővé teszi, hogy akár 350 lóerős  (pl. Claas Xerion) traktorokkal is használható. Opciók:

Silótechnológia

GG zöldhulladék villa

A SAPHIR GG típusú villa egy nehéz villa nyesedék mozgatásához. Az extra nehéz, csavaros fogak lehetővé teszik, hogy nagy mennyiségű zöld hulladékot szállítsanak. A hátsó rész, amely egy expandált fém hálóval van zárva, megakadályozza, hogy a zöld hulladék a rakodó karra vagy a gyors cserélő keretre kerüljön. Az átláthatóság az eszközön bármikor lehetséges. Opciók:

A hidraulikus billentő funkcióval ellátott zöldhulladék emelő villa nagy mennyiségű szilázs felvenni és mozgatni. Az integrált hidraulikus billenési funkció lehetővé teszi a teher egyszerű lehúzását. A hátsó rész, amelyet speciálisan egy expandált hálóval zárt le, megakadályozza, hogy a zöld anyag a tartály területét elérje, anélkül, hogy akadályozná a fogak feletti kilátást. Opciók:

A SAPHIR KOMPAKT kukorica- és zöldanyag tolólap a nagy munkaszélességek miatt különösen nagy teljesít­ményű tolóerőteljesítmény jellemzi. A háromrészes hidraulikus hajtás lehetővé teszi a silófalhoz való munkát és garantálja a biztonságos közúti szállítást. Ezenkívül a robusztus védőburkolat szoros rögzítése a hordozó járművéhez jó áttekintést nyújt a tolólapról és a jó manőverezési tulajdonságokat biztosít. Opciók:

A SAPHIR MGS 300 tol61ap egy egyszerű merev lemez, amely a hátsó vagy az elülső hidraulikába szerelhető. A védőburkokat egy csavarozott Hardox kaparóval van felszerelve mely kopáskor cserélhető. A SAPHIR MGS 300 S csuszólemez nagy teherbírású változatát ezenkívül vízzel feltölthető vázszerkezettel egészíti ki. Az eltolási sebesség növelése érdekében az oldalsó vezetőelemek is beépítve vannak. Opciók:

Silótechnológia

SW 30 / 30H silóhenger

A SAPHIR SW 30 és SW 30H silóhengereket arra használják, hogy növelje a traktorok tömörítési teljesítményét a fű és a kukorica szilázs esetében. A hegesztett gyűrűk nagyon magas pontterhelést biztosítanak, így optimális mélységű hatást gyakorolnak a silóra. Az eszközök tizenkét hegesztett gyűrűvel rendelkeznek, 160 mm magasság­gal és 225 mm-es távolsággal. A hengertest maga és a [...]

Alpego alkatrészek

Teszt

577 850 Ft [ nettó 455 000 Ft ]

chgchgfvjhgfh


A katalógust itt találod: